TRABZON / ARSİN - Atayurt İmam Hatip Ortaokulu

Arsin Velileri Okuyor Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Said Ercan'ın Çevrimiçi Katılımıyla Gerçekleşti

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ''Arsin Velileri Okuyor' '' kitap okuma yarışması ödül töreni, Dijitalizm kitabı yazarı Said Ercan'ın Çevrimiçi bağlantı ile katılımıyla Arsin Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ödül töreni öncesinde 'Dijitalizm' kitabının yazarı Said Ercan, çevrimiçi bir konferans düzenledi. Yoğun programı nedeniyle etkinliğimize katılamayan Sayın Ercan, en kısa zamanda Arsin'li velilerimizle bir araya gelme sözü verdi.

Okulumuz velisi Ayşe BAŞ, en yüksek net ortalamasına sahip veli olarak okul 1.'si ödülünün sahibi olmuştur.

Ayrıca ilçe genelinde velisi en fazla katılım gösteren okul olarak, okulumuz gram altın ile ödüllendirilmiştir.

05-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 10:35 - Görüntülenme: 19
Kaynak: https://arsin.meb.gov.tr/www/arsinvelileriokuyorkitapokumayarismasiodultorenisaidercanincevrimicikatilimiylagerceklesti/icerik/1153

Etiketler :
Atayurt,